Omlaag scrollen voor extra informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
  • Begintijd29-08-2019 20:00:00

  • Eindtijd29-08-2019 21:30:00

  • Locatie

  • Toegangsprijs€10

Orgelconcert met Harm Hoeve

 

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek; ” enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts wat acht voeten.” (aldus recensent Jan van ’t Hul)

Harm Hoeve (Rouveen, 4 december 1964) kreeg zijn opleiding aan de muziekschool en conservatorium te Zwolle. Ook volgde hij de Zomeracademie in Haarlem. In 1989 won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzerfestival; een orgelconcours voor conservatoriumstudenten.

Als koordirigent is Harm Hoeve verbonden aan een viertal koren: mannenkoor Stereo uit Genemuiden, gemengd koor De Lofstem uit Rouveen, jong gemengd koor Immanuël op Urk en het Groot Nederlands Jongerenkoor.

De orgelmuziek van Harm Hoeve wordt uitgegeven bij zijn eigen uitgeverij IN HARMONY. Ook veel koormuziek van zijn hand is daar verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op www.harmhoeve.nl

Locatie

Jozefkerk Assen
Collardslaan 2a
Assen, 9401 GZ Nederland
+ Google Maps