Home Update verbouwing zalen en hal

Update verbouwing zalen en hal

Update verbouwing zalen en hal

Update verbouwing 10 december 2018
De afgelopen week is er hard gewerkt om de toiletruimten verder af te maken. De wanden zijn geïsoleerd en betimmerd en voorbereidingen zijn getroffen voor het plaatsen van de toiletten. Zowel in de dames,- als herentoiletten.
De elektrische voorzieningen zijn verplaatst en dat is gelukkig zonder veel problemen gebeurd.
Tevens is op de foto’s te zien dat de plek van de liftschacht vorm begint te krijgen en is men bezig om elke verdieping vanuit de lift straks toegankelijk te maken.
Ook is er, nu de stempels voor de steunbalken zo goed als verdwenen zijn, een mal gelegd om de juiste plaats van de nieuwe keukenplek in beeld te brengen.
H.J.Lutgert

Update 28 november 2018
De afgelopen 2 weken is er hard gewerkt en krijgt de verbouwing steeds meer “een gezicht”.
Zware ijzeren steunbalken zijn aangelegd onder de plafonds in de hal en onder de voormalige buitenmuur aan de Oostzijde. Ook op de bovenliggende verdiepingen zijn extra zware steunbalken onder de plafonds aangebracht.
De toekomstige toiletten voor de dames en minder validen buiten op de plek van de oude fietsenstalling is “dakdicht” en men is begonnen met het aanleggen van deze toiletten. Ook de nieuwe doorgang hier naar toe wordt nu gerealiseerd. De oude deur opening verdwijnt. Net als de oude deur opening naar de benedenzaal.
De bak voor de lift is opgemetseld.
Deze week worden alle elektriciteit aansluitingen verlegd naar de nieuwe meterkast. Dan verdwijnt ook het laatste stukje muur tussen de oude meterkast en de benedenzalen.
Maar daar over meer in de volgende update.
Henk Jan Lutgert

Foto’s